DEA

2 days before of the announcement of “D.H Albania” as the winner and 3 days after the Transmission System Operator tender, Rama cut the ribbon of BashkimUlaj’s”TV-A 2″

Without any prejudgment for BashkimUlaj’s “TV-A 2” media and with respect to the colleagues working on this new television, we…

Read More »

Anti-Mafia, Kryesore Ilir Meta u ofroi amerikanëve kokën e Balilit për të shpëtuar veten, pazari iu refuzua

Klement Balili, i njohur si ‘Eskobari i Ballkanit’, ka qenë njeriu kryesor i Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit në Sarandë.…

Read More »

Buzëqeshja e “Eskobarit” dhe tangërllëku në pranga i gjithë kriminelëve që kanë “bosa” Berishën, Metën, Ramën

Edhe Kelmend Balili, si gjithë të prangosurit “VIP” të botës së krimit, të cilët kanë paravijë dhe prapavijë mbështetëse e…

Read More »
Back to top button
Close
Close